Babagan Kita

Reputasi Dhuwur

  • index_about

Beyou

PURWAKA

Nanjing Beyou Extrusion Machinery Co., Ltd. didegaké ing 2017, yaiku produsen mesin karet lan plastik profesional, utamane melu mesin ekstrusi plastik minangka inti saka peralatan modifikasi plastik lan bidang riset lan pangembangan teknologi produksi lan produksi mesin tambahan.

Perusahaan kita duwe pirang-pirang hak kekayaan intelektual independen, digabung karo teknologi aplikasi dhewe ...

  • -
    Didegaké ing 2017
  • -M2
    Tutup pabrik
  • -+
    Cacahe karyawan
  • -+
    Penjualan tahunan $ 30 yuta

produk

Produk Panas

PAWARTA

Informasi Paling Anyar

  • Chinaplas 2021

    Nanjing Beyou Extrusion Machinery Co., Ltd. bakal melu ing CHINAPLAS 2021 ing Shenzhen. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan ngunjungi bilik. Booth No.

  • Plastivision India 2020

    Nanjing Beyou Extrusion Machinery Co., Ltd kanthi tulus ngajak sampeyan ngunjungi stan ing Plastivision India 2020. No Booth .: C2-5B Wektu: 16-20 Januari 2020 Tambah: Komplek Nesco, Western Express Highway Goregaon (E), Mumbai Kami ...