Mesin bantu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mesin dipakani

Materi panganan utawa feeder minangka piranti sing bisa njamin panganan sing terus-terusan lan seragam, sing cocog kanggo kabeh jinis partikel, bubuk, aditif, tambahan lan liya-liyane.

Miturut macem-macem syarat presisi panganan, feeder bisa dipérang dadi pakan volume lan mundhut ing feeder bobot.

Miturut tingkat aliran material, feeder uga bisa dipérang dadi pakan sekrup kembar lan feeder sekrup siji.

Pakan volumetrik

Ing kahanan kepadatan bahan minangka seragam lan kualitas produk pungkasan ora angel kanggo akurasi panganan, feeder volume bakal nyedhiyakake skema panganan murah lan gampang kanggo aplikasi panganan sing terus-terusan lan intermiten.

Pakan volumetrik duwe rong jinis, feeder sekrup siji lan feeder sekrup kembar.

Panganan volumetrik sekrup kembar akeh digunakake kanggo kabeh jinis bahan, kalebu bubuk, serat lan bahan serpihan kanthi likuiditas sing kurang. Pakan volumetrik, kabeh bagean sing kontak karo bahan digawe saka waja tahan karat, lan feeder gampang dibersihake lan diganti bagean. Dilengkapi karo aduk horisontal kanggo nambah aliran bahan menyang sekrup, mula panganan luwih akurat. Kanggo bahan mobilitas sing gampang dipasang ing jembatan, bakal dilengkapi campuran vertikal. Desain sekrup canggih gampang dipasang lan dibongkar lan oyod sekrup ora bakal nglumpukake bahan.

Mundhut ing feeder bobot

Kelangan feeder bobot nggunakake tabel bobot bundar sing ditutup kanthi lengkap, sing menehi umpan balik siji utawa kaping pindho lan teknologi pakan kontrol loop tertutup dobel. Iki bisa ngilangi masalah kayata ketinggalan akuisisi sinyal PLC, kacepetan mlaku alon lan kinerja anti-gangguan sing kurang, lan nambah umpan balik kanthi cepet, mula akurasi lan stabilitas panganan bakal luwih dhuwur.

Kelangan pakan bobot biasane digunakake ing industri kimia, plastik teknik, kabel, panganan, obat, bahan bangunan lan lapangan liyane. Kisaran panganan bisa nganti 5-4000L / jam, lan kapasitas mangan bisa milih macem-macem sekrup lan cara mangan miturut karakter material, lan akurasi bisa mencapai ± 0,2%.

Gantilever Pelletizer

Kaluwihan:

1. kaluwihan efektif ing biaya.

2. Granulasi sing akurat ditindakake kanthi ngenalake strip lan posisi strip.

3. Gampang digunakake lan dikendhaleni, butiran plastik sing dipotong dawane luwih seragam, lan katon partikel sing wis rampung luwih asri lan endah.

4. Duwe ngenalake teknologi majelis presisi tinggi lan proses proses

5. Biaya perawatan luwih murah, luwih cocog kanggo lini produksi kanthi persyaratan kualitas sing luwih dhuwur lan hemat biaya, kualitas produk bisa dipercaya lan stabil.

6. Piranti keamanan manusiawi kabeh-kabeh, supaya aman tutup otomatis mbukak, kanggo keamanan operator.

7. Papan utama ditapis nganggo 304 lempeng stainless steel supaya partikel plastik ora bisa polusi.

8. Dirancang kanthi swara ngisor lan kahanan kerja sing luwih kepenak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk