Beyou komitmen kanggo riset lan pangembangan produksi extruder, layanan mandeg!

Mesin bantu

  • Auxiliary machinery

    Mesin bantu

    Materi panganan utawa feeder minangka piranti sing bisa njamin panganan sing terus-terusan lan seragam, sing cocog kanggo kabeh jinis partikel, bubuk, aditif, tambahan lan liya-liyane. Miturut macem-macem syarat presisi panganan, feeder bisa dipérang dadi feeder volume lan penurunan feeder bobot. Miturut tingkat aliran material, feeder uga bisa dipérang dadi feeder sekrup kembar lan feeder sekrup tunggal. Ing kahanan sing kerapatan kemasan ...