Barel

Katrangan singkat:

Miturut desain tampilan, bisa dipérang dadi tong cedhak, tong mbukak lan tong pembuangan. Miturut liner, bisa dipérang dadi laras terintegrasi (tanpa liner) lan laras liner. Diameter: Bahan 12-350mm: Perusahaan nggunakake proses HIP impor saka baja bubuk kecepatan tinggi, lan mesin CNC presisi laras diadopsi kanggo nggawe tingkat akurasi, resistensi aus lan resistensi korosi cocog karo merek garis pertama ing luar negeri; Kinerja biaya luwih unggul tinimbang produk impor sing padha.


Detail Produk

Tag Produk

Kita bisa nyukupi kebutuhan materi sing beda-beda:

Miturut desain tampilan, Closed Barrel, Feeder Barrel, Side Feeder Barrel, Venting Barrel, Combi Barrel.

Miturut liner, Kanthi laras liner, Tanpa laras liner.

Miturut Materi,

Kanggo aplikasi nyandhang: C liner; Cr26; Cr12MoV; W6Mo5Cr4V2;

Kanggo aplikasi korosi: 38CrMoAla; paduan Hac;

Kanggo aplikasi panganggo lan korosi: Paduan adhedhasar nikel; 316L, 304; WR13, SAM26etc.

Akeh set peralatan pangolahan canggih, bentuk saluran bolongan njero proses mesin kasar.

Coba siklus banyu, sawise proses tes kanggo saben prosedur kerja.

Peralatan lan instrumen uji coba dhuwur, inspeksi, jarak pusat tes, ukuran tampilan, bolongan, lsp.

Liwat pangerten pelanggan, nyaranake materi sing paling larang regane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita