CD Series extruder sekrup tunggal

Katrangan singkat:

Aaplikasi:

Extruder Screw Single Series CD utamane ditrapake kanggo bahan PP, PE, PETPVC, ABS, PS, PA lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

1. Iki nggunakake kothak gir khusus, lan nduweni fitur swara sing kurang, stabil, kapasitas nggawa dhuwur, umur panjang. Dilengkapi cetakan lan peralatan tambahan sing beda. Bisa ngasilake pipa plastik, sheet, board, granule lan liya-liyane. Nduweni fitur proses sederhana, output dhuwur, tekanan ekstrusi stabil, lan biaya murah. Kopling dilengkapi ing antarane motor lan kothak gir, sing nggawe mesin luwih kompak lan konsumsi energi sing luwih murah.

2. Port knalpot vakum disedhiyakake kanggo tong, desain knalpot sekrup, dibandhingake karo extruder konvensional, fungsi knalpot lan devolatilisasi ditambah.

3. Bidang fungsi lan aplikasi sekrup tunggal ditambahi.

4. Barrel bisa digawe adhem kanthi kipas utawa sirkulasi banyu alus, sistem kontrol suhu sing diimpor, fungsi nyetel otomatis parameter PID, suhu pancet sing luwih akurat. Kacepetan puteran dhuwur, extruder sekrup konstruksi tunggal modular wis sukses dikembangake, sing menehi extruder sekrup tunggal kanthi ruang luwih akeh.

Parameter

Jinis  Dhiameter L / D RPM (maks) Kekuwatan Output (kg / jam)
CD-30 30 20 ~ 32 120 7.5 10 ~ 30
CD-45 45 20 ~ 32 120 22 30 ~ 70
CD-65 65 20 ~ 32 120 55 50 ~ 150
CD-90 90 20 ~ 32 120 90 120 ~ 250
CD-120 120 20 ~ 32 85 132 250 ~ 400
CD-150 150 20 ~ 32 85 220 450 ~ 700
CD-180 180 20 ~ 32 85 315 600 ~ 900
CD-200 200 20 ~ 32 85 400 1000 ~ 1500
CD-220 220 20 ~ 32 85 600 1000 ~ 2000

Extruder sekrup tunggal minangka piranti tenaga deceleration khusus sing dirancang kanggo peralatan extruder sekrup plastik lan karet. Reducer lan motor dipasangake bebarengan. Bagian gir digawe saka baja paduan kekuatan tinggi. Gear diproses kanthi proses ngobar gigi untu karburasi, quenching lan presisi tinggi.

Extruder sekrup tunggal sederhana ing desain lan regane murah, mula digunakake kanthi akeh.

Kerugian:

(1) Bahan sing ngasilake extruder sekrup utamane gumantung saka gesekan, saengga kinerja panganan diwatesi, bubuk, tempel, serat kaca lan pengisi anorganik angel ditambahake.

(2) Nalika tekanan irung dhuwur, arus balik mundhak, dadi produktivitas mudhun.

(3) Bahan saka extruder knalpot sekrup duwe pengaruh nganyari sithik ing permukaan area knalpot, mula efek knalpot kurang apik.

(4) Extruder sekrup tunggal ora cocog kanggo sawetara proses, kayata pewarnaan polimer, pamrosesan bubuk termoset, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk