Poros inti

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Struktur

Kanthi sistem adhem / tanpa sistem pendinginan Ukuran: diameter 10-120mm / dawa 500-9000mm. 

(1) 40CrNiMo kanthi perawatan khusus lan bentuk ora kuwat bisa digunakake kanthi kahanan torsi dhuwur, torsi dhuwur lan beban dhuwur. 

(2) Lan prewangan nitrogen stainless steel Martensite, WRI5E lan WR30 uga bisa ditrapake kanggo nggawe kateguhan lan mesin sing apik. kinerja kasedhiya. Parameter kinerja padha karo batang sing diimpor nanging kanthi biaya sing luwih larang, proses mesin ana ing kontrol sing akurat kanggo mesthekake akurasi ambane lan jarak alur, lancar permukaan, ketahanan uga daya tahan. 

Parameter

Jeneng Produk Poros Inti Mesin Stainless Steel Kustom Kualitas Tinggi
Materi 1) Logam: Stainlesssteel, Baja (Wesi,) Kuningan, Tembaga, Aluminium
2) Plastik: POM, Nylon, ABS, PP
3) OEM miturut panjaluk sampeyan
Perawatan lumahing Werna anodized, polesan & sikat sikat,Elektrat (dilapisi seng, dilapisi nikel, dilapisi krom),Lapisan listrik & lapisan PVD, Lasermenehi tandha & Layar sutra, Percetakan, Las, Harden lsp.
Toleransi ± 0,01mm
proses Mesin / las otomatis saka mesin CNC, Penggilingan, Grindin, Pengeboran Tunyuk, Bending, Casting, Laser Cutting
Sertifikat CE
Wektu Pangiriman 30 dina

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita