Extruder Screw Twin CTS-C Series

Katrangan singkat:

Konfigurasi Khas

1. Deceleration, integrasi distribusi torsi, desain struktural anyar, margin keamanan sing ditingkatake, grinding permukaan gigi sing presisi tinggi, bantalan lan segel sing diimpor, sistem pendinginan pelumasan paksa independen lan kopling keamanan nol impor opsional;

2. Awak mesin nggunakake desain sing diperkuat;

3. Sistem kontrol otomatis Elektronik minangka instrumen impor mewah utawa sistem layar sentuh, lan komponen kontrol utamane nggunakake merek impor;

4. Barel, elemen sekrup lan gir gir extruder utama diprodhuksi dening pusat mesin CNC.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

Seri 1.CTS-C dilengkapi desain girboks anyar.

2. kombinasi barel konstruksi modular, kombinasi sekrup reresik awake dhewe.

3. Kontrol suhu tong minyak sing ora gumantung.

4. Macem-macem cara nglereni sing cocog karo macem-macem bahan.

5.Adopsi sistem dinamis sing apik lan pengerjaan bisa ngasilake kinerja mesin sing apik banget.

6. Kinerja biaya optimal menehi pengalaman paling apik marang pangguna.

Parameter

Jinis Diameter (mm) Apa / Di L / D RPM (maks) Daya (kw) T / A³ Output (kg / jam)
CTS-40C 41.1 1,52 32 ~ 100 900 45 5.8 75 ~ 230
CTS52C 51.4 1,52 32 ~ 100 900 75 5 120 ~ 350
CTS65C 62.4 1,54 32 ~ 72 900 160 6 350 ~ 800
CTS75C 71 1,51 32 ~ 72 900 250 6 500 ~ 1200
CTS85C 81 1,54 32 ~ 72 900 355 6 700 ~ 1800
CTS95C 93 1,52 32 ~ 72 900 500 5.5 1100 ~ 2500
CTS120C 116 1,71 32 ~ 72 500 500 5.9 1000 ~ 2800

Intuisi ngerti kahanan nyandhang saka bagean. Amarga kepenak dibukak, mula bisa ditemokake kapan wae unsur utas, gelar nyandhang liner, supaya bisa njaga pangopènan utawa panggantos sing efektif. Ora ditemokake masalah produk ekstrusi, nyebabake sampah sing ora dibutuhake.

Ngurangi biaya produksi. Nalika masterbatch diproduksi, asring diganti warna, lan yen prelu ganti produk, area proses mbukak bakal dibukak sajrone sawetara menit. Kajaba iku, proses campuran bisa dianalisis kanthi ndeleng profil leleh ing sekrup. Saiki, nalika extruder sekrup kembar biasa ganti warna, kudu nggunakake bahan reresik akeh kanggo ngresiki, sing mbutuhake wektu akeh, listrik, lan sampah bahan baku. Extruder sekrup kembar jinis pamisah bisa ngatasi masalah iki. Nalika ngganti warna, mung sawetara menit kanggo cepet mbukak silinder boot lan nindakake reresik manual, supaya bahan pembersih bisa digunakake tanpa utawa kurang lan biayane bisa ngirit.

Nambah efisiensi tenaga kerja. Ing pangopènan peralatan, extruder sekrup kembar biasa asring kudu luwih dhisik mbusak sistem pemanas lan pendinginan, banjur narik sekrup kanthi sakabehe. Sekrup dobel pamisah ora perlu, anggere ngeculake sawetara bolt, puterake piranti kothak kothak cacing kanggo ngangkat bagean ndhuwur silinder ekstensi bisa mbukak kabeh barel, lan banjur didandani. Kanthi cara iki, wektu pangopènan luwih sithik lan intensitas tenaga kerja dikurangi.

Bisa dikombinasikake karo extruder sekrup kembar biasa duwe kaluwihan liyane, bisa entuk output dhuwur, kualitas tinggi, efisiensi tinggi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk