Beyou komitmen kanggo riset lan pangembangan produksi extruder, layanan mandeg!

Extruder Screw Twin CTS-C Series

  • CTS-C Series Twin Screw Extruder

    Extruder Screw Twin CTS-C Series

    Konfigurasi Khas

    1. Deceleration, integrasi distribusi torsi, desain struktural anyar, margin keamanan sing ditingkatake, grinding permukaan gigi sing presisi tinggi, bantalan lan segel sing diimpor, sistem pendinginan pelumasan paksa independen lan kopling keamanan nol impor opsional;

    2. Awak mesin nggunakake desain sing diperkuat;

    3. Sistem kontrol otomatis Elektronik minangka instrumen impor mewah utawa sistem layar sentuh, lan komponen kontrol utamane nggunakake merek impor;

    4. Barel, elemen sekrup lan gir gir extruder utama diprodhuksi dening pusat mesin CNC.