Beyou komitmen kanggo riset lan pangembangan produksi extruder, layanan mandeg!

CTS-D Series Torsi Twin Screw Extruder

  • CTS-D Series Twin Screw Extruder

    Extruder Screw Twin CTS-D Series

    Karakteristik:

    Seri 1.CTS-D dilengkapi girboks torsi dhuwur, kacepetan puter bisa nganti 800 RPM.

    2. Macem-macem bahan tong lan elemen sekrup bisa dipilih.

    3. Bagean pangolahan L / D bisa diwiwiti saka 24 nganti 64.

    4. Suhu tong minyak sing dikontrol kanthi mandhiri, prioritas diwenehake kanggo kontrol PLC.

    Piranti sing duwe kinerja dhuwur mbantu para pelanggan ngasilake luwih cepet