Extruder Screw Twin CTS-D Series

Katrangan singkat:

Karakteristik:

Seri 1.CTS-D dilengkapi girboks torsi dhuwur, kacepetan puter bisa nganti 800 RPM.

2. Macem-macem bahan tong lan elemen sekrup bisa dipilih.

3. Bagean pangolahan L / D bisa diwiwiti saka 24 nganti 64.

4. Suhu tong minyak sing dikontrol kanthi mandhiri, prioritas diwenehake kanggo kontrol PLC.

Piranti sing duwe kinerja dhuwur mbantu para pelanggan ngasilake luwih cepet


Detail Produk

Tag Produk

Kaluwihan

1. Hemat energi:

Kabeh motor utama mesin nggunakake Variable Frequency Motor (AC), ngilangake motor asinkron telung tahap

Motor Frekuensi Variabel:

(1) Regulasi kacepetan gampang lan ngirit energi.

(2) Motor AC nduweni struktur sing sederhana, volume sithik, inersia cilik, biaya murah, gampang dirawat lan daya tahan.

(3) Bisa nggedhekake output lan entuk kacepetan dhuwur lan operasi voltase dhuwur.

(4) Wiwitan alus lan rem cepet bisa dipikolehi.

(5) Ora ana percikan, tahan bledosan, lan adaptasi lingkungan sing kuwat.

2. output dhuwur:

Tuladhane bahan "PP", bahan PP dites ing situs pelanggan, output produksi mesin sing sejatine 10% -20% luwih dhuwur tinimbang model sing padha ing pasar;

3. Instalasi sing gampang:

Piranti kasebut gampang dipasang, mung kudu disambungake karo banyu mlebu lan banyu sing bisa ngirit wektu instalasi 2 dina;

4. Desain maju:

Kabeh komponen listrik diimpor merek terkenal, kayata Jerman "SIEMENS", Prancis "SCHNEIDER", Amerika Serikat "CEME", Jepang "ORMON" "TOSHIBA" "FUJI" lsp;

Desain tutup debu canggih industri pisanan, penampilan sing apik lan pangopènan sing gampang;

Gunakake pemanas sing luwih kenthel lan tahan panas kanggo njamin efek pemanas laras lan umure pemanas;

Sistem pendingin banyu saka tong nggunakake pipa lan katup baja tahan karat;

5. Liyane:

Referensi video produksi sing kasedhiya;

6. Layanan purna jual sing apik

Garansi gir gir utama kanggo 1 taun;

Peralatan pemrosesan CNC modern kanthi dhasar njamin pasokan jumlah lan kualitas suku cadhangan peralatan;

Kita nyedhiyakake layanan insinyur ing jaban rangkah.

Parameter

Jinis  Diameter (mm) Apa / Di L / D RPM (maks) Daya (kw) T / A³ Output (kg / jam)
CTS-40D 41.1 1,52 32 ~ 100 900 75 9.2 150 ~ 350
CTS-52D 51.4 1,52 32 ~ 100 900 132 8.8 350 ~ 700
CTS-65D 62.4 1,54 32 ~ 72 900 250 9.4 650 ~ 1200
CTS-75D 71 1,51 32 ~ 72 900 355 8.7 900 ~ 1800
CTS-85D 81 1,54 32 ~ 72 900 500 8,5 1300 ~ 2500
CTS-95D 93 1,52 32 ~ 72 900 800 8.9 1800 ~ 4000
CTS-120D 116 1,71 32 ~ 72 900 800 9.5 2200 ~ 4200

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk