Lini Produksi Devolatilisasi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

1.Polmer dipasang kabeh.

2. Wektu omah leleh kanthi efektif ditambah.

3. Ruangan knalpot vakum sing dirancang khusus bisa nyegah arus balik parsial lan nggampangake ngresiki sundries pipa.

4. Kontrol suhu sing tepat nyuda viskositas sing nyuda.

5. Ngatur macem-macem proses devolatilisasi kanggo macem-macem bahan.

6. Kacepetan regenerasi permukaan sing cepet cepet.

7. Bagéan bahan sing ora stabil lan kasebar bisa didaur ulang lan digunakake maneh. 

Post-treatment reaksi polimerisasi minangka arah aplikasi penting liyane sing nuduhake kaluwihan khusus extruder sekrup kembar.

1. Gumantung saka proses polimerisasi, asring kudu solusi adesif bubuk basah sawise larutan reaksi utawa lebur banyu sing ana ing kahanan macem-macem bahan kayata reaksi oligomer saka produk monomer pelarut residual lan klompok pungkasan sing ora stabil kayata volatil pamisahan ngilangi pamisahan, kadhang kala isih kudu diiringi gabung karo kabeh jinis aditif lan olahan lan homogenisasi, sawijining proses sing dianggep minangka kategori pangolahan polimisasi Amarga asring kalebu faktor-faktor ala sing kompleks kayata tembok nggantung fase viskositas sing dhuwur, peralatan tradisional utawa konvensional asring ora kompeten kanggo mesin sekrup kembar pasca pamroses khusus, biasane bisa ditindakake sekaligus, kanggo entuk penghapusan terus-terusan lan stabil kanggo kabeh jinis volatil; Nyederhanakake proses kanthi nyata, ngirit energi, nyuda konsumsi, nyuda biaya, ningkatake lingkungan operasi lan ningkatake kualitas produk; Ing kasus paling umum, proses granulasi ekstrusi bisa rampung bebarengan kanthi bebarengan lan granula rampung

2. Bisa dipikolehi kanthi langsung. Miturut jinis operasi, mesin kembar sekrup pasca proses bisa dipérang dadi jinis penguapan pelarut lan jinis ekstrusi lan dehidrasi. Tilas bisa menehi hasil karo sistem bahan baku kanthi kandhungan volatil nganti 70-80%, dene sing umume duwe kandungan banyu bahan baku udakara 30-60%. Ngupaya fase cair kanggo mbusak banyu tegese bisa ngirit energi banget.

3. Aplikasi: polipropilena kanggo mbusak 70%  

Demokrat PMMA;

Resin K mati 50%;

Ngilangi polimer;

Ngeculake copolymer PC;

Ngilangi copolymer PS;

Dehidrasi bubuk udan ABS;

Dehidrasi polietilen klorosulfonat;

kabeh jinis dehidrasi ekstrusi pasca perawatan karet;

Stabilisasi klompok floroplastik POM sing dipotong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk