Extruder Screw Twin Screw Twin Lab

Katrangan singkat:

Aplikasi:

1. Extruder sekrup kembar cilik digunakake kanggo nyoba kinerja dhasar materi, kayata warna, plastisitas.

2. Extruder sekrup kembar cilik digunakake kanggo ngembangake alokasi anyar.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

1. Gampang dibongkar lan kumpul.

2. Ruang sikil sing sithik banget, nyuda ruang kerja.

3. Gunakake bahan sing kurang kanggo pangembangan sing luwih efektif lan efektif. 

4. Elemen bordel lan sekrup dirancang minangka modular, kita ngatur laras lan unsur sekrup kanthi masing-masing aplikasi.  

5. Gampang ngresiki lan konfigurasi pangowahan.

6. Fasilitasi nglumpukake lan ngrekam data.

7. Cocog kanggo universitas lan laboratorium riset ilmiah sing digunakake kanggo teknologi, pangembangan formula, lan liya-liyane. Kanthi penampilan sing ayu, struktur kompak, gampang digunakake lan dijaga, kontrol kahanan sing pas lan ciri liyane.

Lingkup extruder sekrup kembar laboratorium

1. Piwulang khusus ing Sekolah Tinggi Kejuruan.

2. Bahan lan bahan anyar sing diowahi nganggo polimer makromolekul ing Colleges Pendidikan Tinggi.

3. Masterbatch warna lan perusahaan produksi masterbatch fungsional, nyoba keputusane lan plastisitas.

4. Perusahaan aditif plastik, nyoba fungsi assitives plastik.

5. Masterbatch warna adol lan aditif plastik, nyedhiyakake bukti.

6. Mesin ekstrusi sekrup kembar skala Mini / Kecil / Lab bisa nyoba mung sawetara materi, utamane kanggo pencocokan warna, evaluasi bahan baku, riset formula anyar lan pangembangan lan pre-screening kanggo bahan pra-campuran.

7. Mesin ekstrusi sekrup kembar Skala Mini / Mini / Lab skala gampang digunakake lan migunani kanthi rasio kinerja rega sing apik, lan dadi pilihan paling apik kanggo macem-macem laboratorium, universitas, lan institusi riset.

Parameter

Jinis  Diameter (mm) Apa / Di L / D RPM (maks) Daya (kw) T / A³  Output (kg / jam)
CTS-16C  15.6 1,71 24 ~ 48 600 1.5 6.1 1 ~ 10
CTS-20C  22 1,54 32 ~ 64 600 5.5 7 5 ~ 20
CTS-26C  26 1,53 32 ~ 100 600 7.5 5.6 8 ~ 35
CTS-30C  30.2 1.42 32 ~ 100 600 15 6.8 15 ~ 55
CTS-35C  35.6 1,51 32 ~ 100 600 30 5.8 20 ~ 120

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk