Lini produksi serat kaca dawa

Katrangan singkat:

Aplikasi:

PP + LFT, PE + LFT, PA66 + LFT, PPS + LFT, TPU + LFT, PBT + LFT,

PA6 + Serat Karbon Panjang


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik

1. Peralatan kasebut bisa nyadari operasi traksi balok rusak serat tanpa mati, saengga bisa nambah efisiensi produksi.

2. Serat kaca duwe tingkat infiltrasi sing dhuwur, kerusakan cilik lan panen sing dhuwur.

3. Kandhutan serat kaca yaiku 20% 、 30% 、 40% 、 lan 60%, sing bisa nyukupi kabutuhane para pelanggan.

Parameter

Jinis Strand NO. Kacepetan linear (m / min) Kandhutan serat kaca (%) Output (kg / jam)
LFT5 5 10 ~ 60 20 ~ 60 45 ~ 125
LFT10 10 10 ~ 60 20 ~ 60 120 ~ 250
LFT20 20 10 ~ 60 20 ~ 60 240 ~ 500
LFT30 30 10 ~ 60 20 ~ 60 360 ~ 800
LFT40 40 10 ~ 60 20 ~ 60 480 ~ 1200
LFT60 60 10 ~ 60 20 ~ 60 720 ~ 1800

Proses produksi

Long glass fiber production line  (2)

Potong untaian resin bertulang fiberglass ukuran dawa, contone, Butiran resin kanthi dawa 15mm digunakake kanggo produksi produk cetakan injeksi kayata bagian-bagian njero kendharaan motor (kothak kontrol, panel instrumen, lsp) , bagean-bagian njaba kendharaan bermotor (bumper, fender, lsp), lan cangkang bagean peralatan elektronik (komputer laptop, ponsel, lsp).

Piranti produksi pelet resin utamane kalebu tray panyimpenan kawat, tangki impregnasi, traktor lan bagean nglereni. Sajrone nyambut gawe, bundel serat sing dijupuk saka disk panyimpenan pisanan mlebu ing tangki impregnasi, dadi resin termoplastik molten diresapi ing bundel serat lan bundel serat sing diresapi resin digawe. Paket serat sing diresapi resin banjur ditarik metu saka traktor lan ngethok perangane.

Kabeh jinis garis produksi granulasi serat kaca dawa kalebu struktur ing ndhuwur diwenehake kanthi gulung traksi ing awak traktor. Ing aplikasi praktis, saka hulu bundel serat sing diresapi langsung menyang gulungan traksi traktor, bundel serat sing diresapi resin lan posisi kontak gesekan rol traksi tetep dienggo, digunakake sawise sawetara wektu, gampang dipasang ing keliling gulung roller traksi metu saka alur, supaya traksi roller traksi nyuda bundel serat sing diresapi resin, Roller traksi kudu diganti kanggo memenuhi syarat traksi, sing nyuda umur layanan roller traksi kasebut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk