Kabar

  • Long Glass Fiber /LFT-G Production Line

    Serat Kaca Panjang /LFT-G Lini Produksi

    I. Tata letak jalur produksi iki II.Kaluwihan perusahaan kita 1. Output mesin kita cukup dhuwur;Contone: output jalur produksi NO.40 strip lft-g nganti 1,2 ton / jam.2. Isi serat kaca nganti 65%;3. Kacepetan baris yaiku 60m / min;4. Ora perlu mandheg ngganti fib ...
    Waca liyane
  • The CTS-26A Fluoroplastic Lab Twin Screw Extruder was Delivered to our Domestic Client Today!

    CTS-26A Fluoroplastic Lab Twin Screw Extruder Dikirim menyang Klien Domestik Saiki!

    Kaping pisanan, Sugeng taun anyar kanggo sampeyan kabeh.Extruder skru kembar lab iki sing dibutuhake kanthi resistensi korosi suhu dhuwur digunakake kanggo nggawe masterbatch warna (FEP / PFA).Output saka extruder meneng kembar lab iki 10 ~ 15 kg / jam (Iku beda-beda gumantung saka ...
    Waca liyane
  • Welcome Mr. Adriano and Mr. Jorge to Visit Our Factory

    Sugeng rawuh Pak Adriano lan Pak Jorge kanggo Ngunjungi Pabrik Kita

    Pak Adriano lan Pak Jorge lan Pak Ji teka ing pabrik kita dina iki.Padha kaya kanggo rembugan kanggo PVB film penengah lini produksi kita kang 4000mm kaca film laminated.(CTS-120B/CTS-65B-PVB4000) Struktur telung lapisan punika A / B, kekandelan punika 0.38mm ~ ...
    Waca liyane
  • The Barrels and Screw Elements for TE75 Twin Screw Extruder were Delivered to Belarus

    Barel lan Elemen Screw kanggo TE75 Twin Screw Extruder dikirim menyang Belarus

    Pelanggan kita tuku 19 tong lan 336 unsur sekrup saka perusahaan kita, kita mung ngasilake miturut gambare.Produksi kita bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda kanggo suku cadang.Perusahaan kita ora mung produsen profesional ing extrud meneng kembar ...
    Waca liyane
  • The CTS-20C Lab Twin Screw Extruder was Delivered to Our Customer

    CTS-20C Lab Twin Screw Extruder Dikirim menyang Pelanggan Kita

    Aku kaya kanggo introduce baris produksi sedhela.Kaluwihan saka extruder meneng kembar laboratorium: 1. Nyimpen materi: diameteripun meneng punika 22mm.2. Ngirit papan: ngadopsi model terpadu, desain mobilitas convinence.3. Dioperasikake dening wong siji.4. Teknik,...
    Waca liyane
  • Test Machine on Under Water Pelletizing Production Line Today

    Mesin Uji ing Lini Produksi Pelletizing Ing Banyu Saiki

    Aku kaya kanggo introduce UW100 line produksi berifly.Komponen dhasar: granulator sekrup kembar - sistem granulator ing jero banyu -- silo -- layar tampilan -- kabinet listrik.Desain mesin sing prasaja tegese teknik sing dikurangi dadi kabutuhan penting ...
    Waca liyane
  • The customers came to our company for testing CTS-65D PLA biodegradable production line

    Pelanggan teka ing perusahaan kita kanggo nguji jalur produksi biodegradable CTS-65D PLA

    Para pelanggan teka ing kene kanggo nyoba jalur produksi biodegradable CTS-65 D PLA saiki.Aku kaya kanggo introduce line produksi sedhela kene .Material PLA, pati singkong lan bahan biodegradable liyane.Output 300 ~ 450 kg / h, total daya 200 kw.D...
    Waca liyane
  • Chinaplas 2021

    Chinaplas 2021

    Nanjing Beyou Extrusion Machinery Co., Ltd. arep rawuh ing CHINAPLAS 2021 ing Shenzhen.Kita kanthi tulus ngajak sampeyan ngunjungi booth kita.No. Booth: Hall 4E01 Wektu: 13-16 April 2021 Tambah: Pusat Pameran Donya Shenzhen Kita ngarepake ngembangake bisnis jangka panjang ...
    Waca liyane
  • Plastivision India 2020

    Plastivision India 2020

    Nanjing Beyou Extrusion Machinery Co., Ltd kanthi tulus ngajak sampeyan ngunjungi stan kita ing Plastivision India 2020 sing bakal teka. Booth No.: C2-5B Wektu: 16-20 Januari 2020 Tambah: Komplek Nesco, Western Express Highway Goregaon (E), Mumbai kita...
    Waca liyane
  • Plastic&Rubber Indonesia2019

    Plastik & Karet Indonesia 2019

    Nanjing Beyou Extrusion Machinery Co.,Ltd kanthi tulus ngundang sampeyan ngunjungi booth ing Plastics& Rubber Indonesia 2019 sing bakal teka. Booth NO.: Halla-3025 Wektu: 20-23 NOVEMBER 2019.Add.:Jakarta International ExpoKemayoran Gedung Pusat ...
    Waca liyane
  • Long Glass Fiberreinforced Thermoplastics Production Line

    Long Glass Fiberreinforced Thermoplastics Line Produksi

    Garis produksi termoplastik sing dikuatake serat kaca dawa pisanan dikirim menyang pelanggan ing wektu sing padha, kita nglamar sawetara panemuan lan paten ing taun 2019. Kinerja lan karakteristik: jalur produksi extruder kembar lan aksesoris produc ...
    Waca liyane
  • Twin Screw Extruder for Devolatilization Production Line

    Twin Screw Extruder kanggo Devolatilization Line Produksi

    Baris produksi devolatilization pisanan dikirim menyang pelanggan ing 2018. Beyou seri paralel co-rotating twin screw extruders, thanks kanggo taun akumulasi technical lan saran customer, teknologi diwasa, operasi stabil saka peralatan, uga ditampa ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2