Lini Produksi Termoplastik Fiberreinforced Kaca

Lini produksi termoflastik serat kaca sing dawa pertama dikirim menyang pelanggan sekaligus, kita nglamar sawetara panemuan lan paten ing taun 2019.

Kinerja lan ciri: lini produksi extruder kembar sekrup lan aksesoris sing diproduksi dening Nanjing Beyou Extrusion Machinery co., LTD., melu industri plastik, nutupi bubuk, plastik kayu ing lapangan liyane. Port feed nggunakake struktur alur longitudinal, lan duwe kontrol suhu, nambah output, ekstrusi stabil. Desain sekrup pemisahan sing dioptimalake bisa kanthi cepet misahake bahan padhet lan cair, nambah keseragaman suhu nyawiji, nyuda stres termal bahan baku, lan entuk kacepetan rotasi sing kurang lan output dhuwur.

Efisiensi efisiensi tinggi lan hemat energi anyar

Fitur:

Tipe sekrup dobel rata anyar digunakake kanggo nggayuh kacepetan dhuwur, kapasitas ekstrusi dhuwur, konsumsi energi sithik, lan bisa nggayuh efek campuran ideal ing suhu sithik, ngontrol tumindak gunting kanthi ketat, supaya bisa entuk suhu bahan seragam sing ideal, dibandhingake kanggo ngindhari kedadeyane tembok njero pipa diameter gedhe amarga disebabake riak.

Pangopènan:

1. ati-ati lingkungan produksi sing resik, aja nganti rereged sampah dicampur karo bahan kanggo mblokir piring filter, mengaruhi output produk, kualitas lan nambah resistensi endhas.

2. Nalika extruder kudu mandheg digunakake suwene, sekrup, tong, sirah lan permukaan kerja liyane kudu dilapisi pelumas anti karat. Sekrup cilik kudu digantung ing udhara utawa dilebokake ing kothak kayu, lan nganggo blok kayu supaya ora ana deformasi utawa kerusakan sekrup.

3. Kalibrasi alat kontrol suhu kanthi teratur kanggo mriksa bener panyesuaiane lan sensitivitas kontrol.

4. Reducer extruder dijaga padha karo reducer standar umum. Utamane kanggo mriksa nyandhang lan kegagalan gir, bantalan lan sapanunggalane. Reducer kudu nggunakake minyak pelumas ing manual mesin, lan nambah minyak miturut dhuwure level minyak sing kasebut. Minyak kasebut sithik banget, pelumasan ora cukup, lan umur layanane dikurangi. Lenga sing kakehan, panas banget, konsumsi energi, rusak minyak, kegagalan pelumasan sing padha, nyebabake kerusakan bagean. Ganti gasket panyegelan ing bagean bocor minyak ing reduker supaya bisa ditemtokake jumlah minyak pelumas.

5. Tembok njero pipa banyu adhem sing dipasang ing extruder gampang diukur lan jaba gampang dirusak lan dikaratake. Pemeriksaan sing ati-ati kudu ditindakake sajrone perawatan. Skala sing gedhe banget bakal ngalangi pipa, gagal nggayuh efek adhem, lan korosi serius bakal bocor banyu. Mula, langkah-langkah ngilangi skala lan anti-korosi kudu ditindakake sajrone pangopènan.

6. Motor DC sing muter sekrup kanggo muter kudu fokus mriksa pakaian lan kontak sikat, lan nilai resistansi isolasi motor uga kudu diukur yen ana ing ndhuwur nilai sing wis ditemtokake. Kajaba iku, priksa manawa garis sambung lan bagean liyane wis karat, lan nganggo langkah proteksi.

news (6)
news (5)

Wektu kiriman: Jan-04-2019