Barel lan Elemen Screw kanggo TE75 Twin Screw Extruder dikirim menyang Belarus

Pelanggan kita tuku 19 tong lan 336 unsur sekrup saka perusahaan kita, kita mung ngasilake miturut gambare. Produksi kita bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda kanggo suku cadang.
Perusahaan kita ora mung produsen profesional ing extruder meneng kembar, extruder meneng tunggal, film penengah PVB, jalur produksi serat kaca sing dawa, sistem pelletizing banyu lan liya-liyane. Nanging uga bisa ngasilake mesin tambahan kayata gearbox, pelletizer. Spare parts kaya barel ngalangi, tong minyak senyawa langsung, tong minyak liner lengkap, tong minyak liner senyawa alloy lan unsur meneng .We duwe tim profesional dilengkapi mesin tliti kelas dhuwur kayata pabrik boring digital, mesin fraise kontrol numerik, kontrol numerik warata karo Processing. pusat sing nduweni ciri kaya ing ngisor iki:
1. Cepet lan akurat banget
2.Mesin digital kanthi multi-fungsi kanggo nambah kasedhiyan piranti
3. Proses ing platform ngarep nalika program mburi platform.
Unsur meneng digawe dening W6Mo5Cr4V2 liner. Barel lan unsur sekrup dikirim menyang pelanggan saiki.

dsadsadasd (2) dsadsadasd (3)


Wektu kirim: Nov-17-2021