Pelanggan teka ing perusahaan kita kanggo nguji jalur produksi biodegradable CTS-65D PLA

Para pelanggan teka ing kene kanggo nyoba jalur produksi biodegradable CTS-65 D PLA saiki.

Aku kaya kanggo introduce line produksi sedhela kene .Material PLA, pati singkong lan bahan biodegradable liyane. Output 300 ~ 450 kg / h, daya total 200 kw. Dhiametere 62.4mm, Reducer feed yaiku reducer cycloidal, daya 1.1kW, rasio kacepetan 11: 1. Cara nyetel yaiku kanthi kontrol kecepatan inverter AC ABB. Kothak gear minangka integrasi deceleration lan distribusi torsi kanggo ngiyataken desain kapasitas mbeta. Materi poros nggunakake bahan baja paduan kekuatan dhuwur (40CrNiMoA), perawatan quenching lan tempering kekuatan dhuwur, kekerasan 300-350HB, forging komposit, nambah kekuatan lan kateguhan, njamin syarat transmisi torsi meneng. Laras nganggo desain modular, bisa digabung kanthi bebas, mesin presisi, interchangeability banget.  Larascooling punika nggunakakesirkulasialusbanyupendinginanmode; Ingcooling wacana tong minyak adopts struktur saluran keropos lan multi-babak,laningpendinginanpunikapas wektunelanseragam.Ingperanganpunikadisegel lan dilas sesuai karo spesifikasi prau tekanan. test meksa wis digawa metu ing kabeh peranganing.The die sirah wis hinged bolong ganti, Dilengkapi karo 2 piring shunt, lan materi punika: 38CrMoAlA. Stasiun hidrolik: 1.5kw. Pemanasan sirah: daya tembaga cast yaiku 2kw. Papan piring mati 13-Φ4 mm.The stainless steel vakum condensate misahake tank lan piring utama Filter banyu gapura digunakake kanggo nresep impurities.Diameter punika Φ 300. Karakteristik CTS-65D kabinèt kontrol extruder kang kontrol dening PLC, Mesin inang nduweni fungsi liwat saiki, liwat voltase, ing voltase, lack of phase, overheating, Watesan lan ing; Sistem kontrol suhu nggunakake kontrol suhu Omron meter, akurasi kontrol stabil ± 2Host nduweni fungsi proteksi interlock yaiku interlock antarane mesin utama lan pump lenga gearbox lan penggemar cooling motor dibukak; Host lan feeder interlock pangayoman.

4
5

Wektu kirim: Aug-16-2021