Sugeng rawuh Pak Adriano lan Pak Jorge kanggo Ngunjungi Pabrik Kita

Pak Adriano lan Pak Jorge lan Pak Ji teka ing pabrik kita dina iki.
Padha kaya kanggo rembugan kanggo PVB film penengah lini produksi kita kang 4000mm kaca film laminated.(CTS-120B/CTS-65B-PVB4000) Struktur telung lapisan punika A/B, kekandelan punika 0.38mm ~ 1.52mm, jembaré 4000mm. (max), diameteripun nduwurke tumpukan punika 600mm, output taunan punika 1800 ton (300 dina pitungan, kapasitas extrusion luwih saka 500 kg / h) line kacepetan 15m / min. Parameter teknis bakal ditampilake kaya ing ngisor iki:

3

Bagean 1: Unit perawatan bahan baku kalebu mesin pemotong bale, conveyor sabuk, pabrik crushing, sistem transmisi tekanan positif, mesin pakan meneng, silo kerucut ganda, feeder meneng kembar, kontrol listrik lan platform baja;
Bagean 2:  Mesin: CTS-120D / 450kw / 300rpm / 40: 1 extruder meneng kembar kalebu extruder sekrup kembar CTS-120D, sistem pendinginan sirkulasi banyu alus, sistem vakum paksa lan kabinet kontrol extruder CTS-120D.

4

Bagean 3:  mesin B: CTS-65B / 45kw / 300rpm / 40: 1 extruder meneng kembar kalebu extruder meneng kembar CTS-65B, sistem cooling sirkulasi banyu alus, sistem vakum dipeksa lan kabinèt kontrol extruder CTS-65B.
Partikel 4:  Bagean kontrol lan platform baja kalebu kontrol listrik lan platform baja.
Partikel 5:  Pangganti layar, pompa cair, sirah mati kalebu panyaring puteran, layar hidrolik stasiun dobel kolom dobel, pompa cair, drive pompa cair, coupler lan kepala mati manual film PVB. 
Bagian 6:  Pengukur ketebalan manual.
Partikel 7:  Lini produksi mesin tambahan super cooling film PVB kalebu tank cooling tundha aliran, unit pengukuran ketebalan manual, oven tempering udara panas, gulungan setelan pendinginan, transisi, unit pemotong inspeksi, unit unwinding film isolasi, unit gulungan otomatis lan kabinet kontrol tambahan.
Sawise kita ngomong babagan paramèter teknis babagan film PVB, dheweke ngunjungi pusat manufaktur kita. Padha wareg karo proposal kita, banjur kita nedha awan apik.

1
2

Wektu kirim: Dec-02-2021