Beyou komitmen kanggo riset lan pangembangan produksi extruder, layanan mandeg!

Produk

  • Barrel

    Barel

    Miturut desain tampilan, bisa dipérang dadi tong cedhak, tong mbukak lan tong pembuangan. Miturut liner, bisa dipérang dadi laras terintegrasi (tanpa liner) lan laras liner. Diameter: Bahan 12-350mm: Perusahaan nggunakake proses HIP impor saka baja bubuk kecepatan tinggi, lan mesin CNC presisi laras diadopsi kanggo nggawe tingkat akurasi, resistensi aus lan resistensi korosi cocog karo merek garis pertama ing luar negeri; Kinerja biaya luwih unggul tinimbang produk impor sing padha.

  • Core shaft

    Poros inti

    Kanthi sistem adhem / tanpa sistem pendinginan Ukuran: diameter 10-120mm / dawa 500-9000mm. (1) 40CrNiMo kanthi perawatan khusus lan bentuk ora kuwat bisa digunakake kanthi kahanan torsi dhuwur, torsi dhuwur lan beban dhuwur. (2) Lan prewangan nitrogen stainless steel Martensite, WRI5E lan WR30 uga bisa ditrapake kanggo nggawe kateguhan lan mesin sing apik. kinerja kasedhiya. Parameter kinerja padha karo poros impor nanging kanthi biaya sing luwih larang, proses mesin ana ing ...
  • Screw elements

    Unsur sekrup

    Tipe sekrup:

    Unsur pengiriman; unsur gunting; elemen campuran unsur kompresi; unsur kneading