Beyou komitmen kanggo riset lan pangembangan produksi extruder, layanan mandeg!

Lini produksi film penengah PVB

  • PVB Intermediate Film Production Line 

    Lini Produksi Film Menengah PVB 

    Karakteristik:

    1. Extruder sekrup kembar sing dirancang kanthi optimal bisa ngasilake bubuk resin PVB lan daur ulang film PVB kanthi rasio apa wae.

    2. Sistem penanganan materi kanthi otomatis, sistem proporsi bahan baku otomatis.

    3. Roll mbentuk, mbentuk banyu, Mould embossing moulding, telung cara mbentuk kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

    4. Piranti otomatis nduwurke tumpukan.

    5. Proyek tombol turn.