Unsur sekrup

Katrangan singkat:

Tipe sekrup:

Unsur pengiriman; unsur gunting; elemen campuran unsur kompresi; unsur kneading


Detail Produk

Tag Produk

Konfigurasi sekrup

Tegese struktur sing kasusun saka macem-macem kombinasi kanggo nggayuh kinerja sing dikarepake, kayata nyebar, efek geser, ngrampungake persyaratan bahan campuran uga stabilitas produksi. Gumantung saka pakaryan sing ditindakake, ana zona Intake, Zone Conveying, Zona Lebur, Zona Venting Alami, Zona Campuran, Zona Vacuum Venting lan Zona Metering. Unsur sekrup sing beda duwe macem-macem fitur ing proses ekstrusi sing beda, kita kudu milih lan ngrancang elemen sekrup sing bener adhedhasar status ekstrusi sing beda kanggo ngoptimalake kinerja komprehensif ing proses ekstrusi.

Unsur sekrup bisa ditukokake kanthi kombinasi tangkas, sing bisa ngrampungake reresik, transmisi, pemaduan, pembentuk tekanan, lan liya-liyane. Kajaba iku digawe saka kacepetan dhuwur W6Mo5Cr4V2, utawa baja anti-korosi 38CrMoAlA kanthi perawatan khusus.

Dikumpulake, bakal dadi sekrup kembar sing penting lan dadi bagian utama extruder kanggo materi transmisi, gunting lan plastik.

Materi aplikasi

Plastik Umum

ABS, PA, PC, PE, PET, PP, PS, EVA, PU, ​​PVC, U-PVC, lsp

PA + GF (Serat Kaca)

Plastik Daya Plastik sing tahan api

Plastik Rekayasa Modifikasi

Kabeh jinis Bahan Daur Ulang Campuran (ing Scrap utawa Granule), lsp

Kaluwihan

Rega 1. Pabrik

Beyou Extrusion khusus kanggo elemen sekrup tahan-resisting & anti-korosi tinggi kanggo mesin extruder sekrup kembar, kita ngasilake elemen sekrup ing pabrik kita dhewe, mula priksa manawa rega paling apik kanggo dibandhingake karo perusahaan dagang.

2. Bahan baku paling apik

Elemen sekrup lan blok penguli digawe nganggo W6Mo5Cr4V2 (6542) baja kecepatan tinggi (6542), baja nitrida 38CrMoALA lan paduan tahan aus sing dhuwur, bakal nyuda frekuensi ganti suku cadang. Cocog kanggo enem poros spline, poros spline sudut amba ing njero, lan poros spline sing dilebur. Sanalika, klien bisa ngatur produk spesifikasi khusus miturut panjaluk khusus.

3. Proses produksi paling apik

Kita duwe nitrida profesional, quenching, nyemprotake paduan, peralatan plom kromium keras. Kabeh operator uga duwe pengalaman kerja sing praktis.

4. MOQ Rendah

Pabrik kita duwe akeh bahan dhasar kanggo conto lan pesanan anyar, mula kita trima. Lan kita ndhukung Grosir online. 

5. Pangiriman Cepet & Murah

Kita duwe stok jinis biasa sing luwih gedhe, bisa kanthi cepet ngatur kiriman sawise sampeyan pesen, lan yen sampeyan sarat khusus, kita bakal ngasilake kanthi cepet miturut panjaluk sing sejatine.

6. Sistem layanan purna jual sing sampurna

Telung Jaminan: njamin kualitas, pangiriman lan yen ana masalah produk, kita bakal kelingan lan ganti.

Layanan tulus paling apik kanggo sampeyan kanthi online 7 * 24 jam kanthi online.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita