Beyou komitmen kanggo riset lan pangembangan produksi extruder, layanan mandeg!

Ing sangisore lini produksi peletis banyu

  • Under water Pelletizing Production Line

    Ing Line Produksi Pelletizing Water

     Karakteristik:

    1. Dikontrol dening PLC, layar tutul operasi siji-klik, gampang lan andal.

    2.Tuladha lan alat peraga kanthi bahan tahan nyandhang suhu dawa kanggo umur luwih dawa.

    3. Telung jinis regulasi, kayata agul-agul kanthi mekanik, agul-agul pneumatik lan agul-agul hidraulik-.

    4. Struktur pemotong unik, nyetel clearance kanthi akurat ing antarane pemotong lan template supaya operasi luwih stabil.